Krafton’s Battlegrounds Mobile India dostupan je za javno beta testiranje u Indiji, a ako niste uspjeli pristupiti igri, nemojte očajavati. Postoji mnoštvo Battle Royale igara koje možete birati, a svaka igra nudi svoj jedinstveni pristup temeljnom konceptu.

Sastavili smo popis nekih od najboljih igara battle royale koje danas možete igrati na pametnom telefonu.

Call of Duty Mobile

Call of Duty: Mobile donosi profinjeno igračko iskustvo u pucačinama prvog lica (FPS) i pojačava ga uključivanjem načina borbene kraljevine. U naslovu je smješteno puno sadržaja i načina rada koje možete odabrati, a istovremeno ih nude uz jedno od najsjajnijih igračkih iskustava koje možete dobiti na pametnom telefonu.

Igra uključuje puni katalog oružja koje možete nabaviti i nudi detaljnu prilagodbu. Jedna od stvari koja mi se najviše svidjela u igri je sposobnost pokretanja na najvišim postavkama uz vrhunsku razinu grafike na sposobnom telefonu, a istovremeno nudi sjajno igračko iskustvo na srednjem uređaju. Dok sam igrao igru ​​na Oneplus 7T, mogao sam pokretati naslov na maksimalnim postavkama, a igra je tekla glatko. Nije bilo nikakvih zaostajanja, a vizualna kvaliteta zapanjujuća je.

Ako bih se morao malo zabrinuti, mislimo da postoji samo jedna stvar koja se može poboljšati. To je s obzirom na raznolikost karata u načinu borbe. Igra trenutno nudi samo jednu mapu u načinu Battle Royale, pa je to jedno ograničenje s kojim se tvrtka može nositi u budućim ažuriranjima. Igru su razvili TiMi Studios, a objavio Activision. Igra je dostupna u Google Play trgovini i Appleovom App Storeu.

Garena Free Fire

Garena Free Fire još je jedna igra “bitke u kraljevstvu” koju možete razmotriti. Igru je razvio vijetnamski programer igara 111dots Studio. Igra je dostupna za Android i iOS uređaje na Google Play Store odnosno Apple App Store. Igru bih preporučio svima koji koriste niske ili uređaj srednje klase ili koriste iPhone stare generacije.

Dok sam igrao igru ​​na svom OnePlus 7T, primijetio sam da je iskustvo igranja prihvatljivo, ali da mi smeta. Grafika je više sličila animaciji nego realnosti, ali nije bila ni blizu onome što Fortnite nudi. No, zasluga ove igre je to da je velika samo 716 MB, mnogo manja od ostalih naslova na tržištu.

Iako uopće nije bilo zaostajanja, smatrao sam da su pokreti lika nervozni. To je najvjerojatnije zbog mehanike igre. Garena Free Fire jedan je od najboljih naslova Battle Royalea koji možete igrati ako imate ograničenu pohranu na uređaju, tipičan problem s iPhoneima i većinom pametnih telefona danas.

Fortnite

Fortnite je lako najbolja Battle Royale igra koja trenutno nije dostupna u Trgovini Google Play zbog stalnog spora između Epic Gamesa i Applea i Googlea oko naknada za kupnju u aplikaciji.

Ipak, naslov Epic igara je također vrlo popularan i uključuje bitku od 100 igrača. Igra ima više elemenata od ostalih naslova na popisu i omogućuje vam izgradnju struktura, nabavu oružja i borbu s protivnicima. Jedna od definirajućih osobina igre je podrška za igranje na više platformi. Fortnite korisnicima omogućuje igranje uz PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac i Windows PC igrače.

Otkrio sam da je grafika jedna od najboljih koje sam dosad iskusio u bilo kojoj igri. Iako je vizualni stil igre crtaniji i animiraniji u usporedbi s nečim poput COD-a i PUBG-a, otkrio sam da je utoliko impresivniji. Treba napomenuti da sam tijekom igranja igre na maksimalnim postavkama otkrio da iskustvo nije bilo glatko kao COD: Mobile.

Dakle, ako želite igrati igru ​​na pametnom telefonu na maksimalnim postavkama, morat ćete imati vrhunski vodeći uređaj kako biste maksimizirali svoje igračko iskustvo. Ako posjedujete pametni telefon s čipom srednje klase, možete smanjiti grafičke postavke kako biste postigli bolje igračko iskustvo po cijenu vizualne kvalitete.